Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içinde mevcut insanların ve başka ateş parçasıların yangın yahut herhangi bir ivedi gidişat sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, kuruluşlması ıztırari, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları arasında arazi almaktadır.

Yangın bapları yangın esnasında hak şekilde çalışmasını hazırlamak için kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle müşterek hissedar özellikleri, dayanıklı ve sağlıklı bünyeda olmalarıdır. ölçün iç baplara oranla farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Ezelî strüktürlarda yapı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni konstrüksiyonlarda (okul, alışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanun ve yönetmeliklere nazaran düzenlenen yangınla savaş adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına bütün projelendirme sorunlemlerinizi kişi ve orospu kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Yangın kapısı kilidi takılırken ilgi edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak mukannen yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Panik amerikan bar yardımıyla yangın kapısı ciğererden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış konstrüksiyonlabilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla geçmek, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı sağlamak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Başarılı bir boşaltma planı, sarsıntı, sel ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların basit boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi karınin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kafaladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Z tipi yangın merdiveni adını yapılış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page